Caută     
    ŞTIRI       CANAL TV       ANUNŢURI       HARTA       CONTACT
 Stiri - Administratie
Scrisoare deschisă Clubului Sportiv Municipal Vaslui
Când am decis înființarea Clubului Sportiv Municipal Vaslui au fost voci care, îngrijorate, preziceau sfârșitul handbalului în orașul nostru. Deși dificilă, decizia a fost luată în plenul Consiliului Local și, împreună cu dumneavoastră, echipa tehnică și jucătorii, am convenit că primul obiectiv al CSM Vaslui este accederea în Liga Națională.

Poate au fost momente în care nu v-ați încrezut în forțele proprii, poate au fost clipe în care v-ați simțit copleșiți de responsabilitate, însă eu nu m-am îndoit nici o secundă de faptul că dăruirea și eforturile voastre vor fi sortite succesului!

Handbalul vasluian a fost și rămâne puternic datorită unor oameni devotați, așa ca dumneavoastră.
Mă bucură enorm să constat că eforturile financiare și susținerea oferită în decursul acestui an s-au transpus în obținerea, de la Federația Română de Handbal, a titlului de CEA MAI BUNĂ ECHIPĂ DIN DIVIZIA A DE HANDBAL MASCULIN. Cu siguranță, FRH a demonstrat încă o dată probitatea profesională a delegaților, care, prin respectarea îndatoririlor de serviciu și a regulamentelor, au dat Cezarului ce-i al Cezarului: LOCUL I ÎN DIVIZIA A pentru handbalul vasluian. Le mulțumim și lor, pe această cale, și îi asigurăm că vom dovedi în continuare că titlul obținut este unul pe deplin meritat!

Vouă, dragi sportivi și antrenori, vă transmitem recunoștință pentru bucuria oferită, mulțumiri pentru încrederea pe care ne-ați acordat-o și vă garantăm că vom fi alături de performanța vasluiană indiferent de domeniul în care se manifestă ea, așa cum am făcut-o și până acum! Suntem mândri de voi, de felul în care v-ați asumat, ca o adevărată echipă, obiectivul sezonului și vă dorim să nu renunțați niciodată la țelurile voastre profesionale!

Felicitări, CSM Vaslui! Duceți mai departe numele orașului nostru cu aceeași mândrie și dăruire ca și până acum!


Cu deosebit respect,
PRIMAR,
Ing. Vasile PAVĂL


Sursa: Prof. Clitemnestra-Geanina TOFAN, Purtător de cuvânt, Primăria Municipiului Vaslui
adaugat pe 22/05/2019 00:30
CONTINUARE
Primarul Pavăl și-a atins ținta: șantierul de la bazar și târgul auto s-a trezit la viață
Vasile Pavăl, primarul municipiului Vaslui, a anunțat că proiectul “Pista pentru skateboarding și role” va fi finalizat în cursul lunii septembrie 2019.
"În prezent, se lucrează într-un ritm susținut la această investiție, iar din această toamnă copiii vor putea să meargă să se dea cu rolele”
.
...
adaugat pe 17/05/2019 05:50
CONTINUARE
'Serbarea Florilor', Ediția a IV-a, la Vaslui
Timp de trei zile, în perioada 17-19 mai 2019, în Centrul Civic al Municipiului Vaslui, se va desfășura ”Serbarea florilor”, ediția a IV-a.

La evenimentul organizat de Primăria Municipiului Vaslui și-au anunțat participarea peste 30 de expozanți și producători în domeniul horticol, atât din țară ( Iași, Galați, Brașov, Sibiu, Târgu Mureș, Alba Iulia, Cluj Napoca, Ploiești, Pitești ), cât și din județul Vaslui ( Bârlad, Huși, Negrești, Vaslui ).

Manifestarea expozițională reprezintă o oportunitate, atât pentru producători în vederea promovării și comercializării produselor și serviciilor, cât și pentru persoanele care doresc să achiziționeze flori și material dendrologic.

Vasluienii sunt așteptați să ia parte la un eveniment plin de culoare și parfum, eleganță și rafinament.Sursa: Prof. Clitemnestra-Geanina TOFAN, Purtător de cuvânt, Primăria municipiului Vaslui
adaugat pe 14/05/2019 16:20
CONTINUARE
Comunicat de Presă: Festivalul – Concurs ‘Mai cu FOLK’ 2019
S-a încheiat, iată, cea de-a VI-a ediție a Festivalului – Concurs Mai cu FOLK. Duminică, 12 mai, în minunatul cadru natural oferit de Parcul Copou din municipiu, vasluienii îndrăgostiți de muzica folk au avut ocazia de a asculta tinere talente. Ca de obicei, recitalul final a fost susținut de un mare nume al folk-ului, Vasile Șeicaru fiind invitatul special al ediției 2019.
Organizat și susținut de Primăria municipiului Vaslui, inițiat în 2013, festivalul-concurs având drept obiectiv descoperirea și mediatizarea unor autentice valori ale genului, nu doar din municipiul reședință de județ, ci din întreaga țară. S-au putut înscrie la concurs patru categorii de vârstă: 10-12 ani, 13-15 ani, 16-20 de ani și 21 – 30 de ani, în două secțiuni - individual și grup.
Juriul a fost compus din Cristi Hîncu – președinte, cantautor și creator al identității vizuale și trofeelor acestui festival, Cătălin Luncanu – Asociația Culturală Art Est Vaslui, Teodor Istrate – mass-media locală, Elena Barbu – cantautor folk și Florin Pătrașcu – basist al trupei Hands of Angels, câștigătoare a Marelui Trofeu al Festivalului Mai cu FOLK ediția 2018. Atât concurenții, cât și profesorii îndrumători au primit diplome, medalii și trofee.
La secțiunea Individual, au câștigat această ediție:
- Benga Claudiu (Râșnov, Brașov) - premiul I, Aliciuc Larisa (Vaslui) – premiul II, Butnaru Ionuț (Vaslui) – premiul III la grupa de vârstă 10-12 ani;
- Spătaru Teodor (Vaslui) – premiul I, Gheorghiu Giulia (Suceava) – premiul II, Lăută Bianca (Piatra Neamț, jud. Neamț) – premiul III și Diaconu Miruna (Tecuci, jud. Galați) – premiul III la grupa de vârstă 13-15 ani;
- Mereuță Fabian (Bârlad, jud. Vaslui) – premiul I, Botaș Claudia (Bârlad, jud. Vaslui) – premiul II și Scheul Anca (Rădăuți, jud. Suceava) – premiul III la grupa de vârstă 16-20 ani.
La secțiunea Grup, câștigătorii au fost:
- la grupa de vârstă 10-12 ani: Unison Junior (Vaslui) – premiul I, Duo Maria și Alexa (Vaslui) – premiul II și Veronica (Vaslui) – premiul III;
- la grupa de vârstă 13-15 ani: Raindrops (Vaslui) – premiul I, Unison (Vaslui) – premiul II și Talita Kumi (Piatra Neamț, jud. Neamț) – premiul III;
- la grupa de vârstă 16-20 ani: Florile Ceahlăului (Piatra Neamț, jud. Neamț) – premiul I, Arpegio (Vaslui) – premiul II și Solfegiu Sufletesc (Codăești, jud. Vaslui) – premiul III.
MARELE PREMIU a fost adjudecat de BOGHIAN DARIA, din Târgu Neamț, jud. Neamț.
Profesorii îndrumători, cărora le mulțumim pentru atenția acordată acestui gen muzical, sunt: Nica George (Codlea), Onu Gheorghe (Târgu Neamț), Dumbravă Sergiu (Suceava), Iftimie Florin (Tecuci), Beznă Adrian (Târgu Neamț), Teodoru Ana (Piatra Neamț). Coșerariu Marius (Piatra Neamț), Roantă Alina (Suceava), Pleșu Corneliu (Bârlad) și vasluienii Ion Chiriac, Chiper Elvis, Adrian Trufia, Bulboacă Alin.
De la an la an, Festivalul-concurs Mai cu FOLK a adus pe scena Parcului Copou din Vaslui tot mai mulți și mai talentați tineri din întreaga țară. Această evoluție ne bucură și ne onorează! Convinși de faptul că “cine a venit o dată la Vaslui, va veni și-a doua oară”, așteptăm un număr tot mai mare de concurenți și iubitori ai folk-ului la următoarele ediții!

Sursa: Prof. Clitemnestra-Geanina TOFAN, Purtător de cuvânt, Primăria Municipiului Vaslui
adaugat pe 14/05/2019 00:30
CONTINUARE
Primăria Vaslui va inaugura în luna septembrie pista de role
Vasile Pavăl, primarul municipiului Vaslui, a anunțat că proiectul “Pista pentru skateboarding și role” va fi finalizat în cursul lunii septembrie 2019.
"În prezent, se lucrează într-un ritm susținut la această investiție, iar din această toamnă copiii vor putea să meargă să se dea cu rolele”
, a spus Vasile Pavăl.
...
adaugat pe 09/05/2019 06:50
CONTINUARE
Scrisoare deschisă Sportivilor și echipei tehnice a CSM Vaslui și CSM FC Vaslui
Septembrie 2018 a marcat începutul funcționării Clubului Sportiv Municipal Vaslui, cu cele două secții: handbal și fotbal. Nu a fost o decizie ușoară, dar am insistat în realizarea ei. De comun acord cu dumneavoastră, antrenori și jucători, am stabilit ca obiectiv accederea în Liga Națională la handbal și promovarea în Liga a II-a la fotbal....
adaugat pe 07/05/2019 06:20
CONTINUARE
Primăria Vaslui dă drumul la noi șantiere
În mai multe zone din municipiul Vaslui vor fi demarate în perioada următoare noi proiecte de investiții. O primă locație unde vor acționa constructorii este între Motor Grup și linia ferată, unde vor fi coborâte toate bordurile de la trecerile de pietoni.

Daniel Neacșu, viceprimarul municipiului Vaslui, a spus că există un program mai extins, prin care vor fi coborâte bordurile la trecerile de pietoni pentru a permite circulația persoanelor cu dizabilități care se deplasează în cărucioare....
adaugat pe 03/05/2019 06:40
CONTINUARE
Mesaj de Paște Fericit pentru Vasluieni
Ca în fiecare an, Învierea Domnului, Paștele, cea mai veche şi importantă sărbătoare a creştinătăţii, e prilej pentru d-l primar, ing. Vasile Pavăl, de a transmite vasluienilor, Mesajul său de Paște Fericit:Sursa: Prof. Clitemnestra-Geanina TOFAN, Purtător de cuvânt, Primăria municipiului Vaslui
adaugat pe 25/04/2019 00:45
CONTINUARE
Trei investiții majore ale municipiului Vaslui, pe lista de finanțări a Băncii Mondiale
Banca Mondială este deschisă să finanțeze trei proiecte de dezvoltare ale municipiului Vaslui. Creditorul extern a trimis un răspuns Primăriei Vaslui, în care a precizat că există posibilitatea finanțării centurii orașului, drumului regional Bacău – Vaslui – Iași și Secția Spitalului II. Tot în ceea ce privește finanțarea externă, Vasile Pavăl, primarul municipiului Vaslui, a avut o întâlnire cu șeful DG Regio în România, în care a susținut că Moldova mai are nevoie de fonduri pentru modernizarea infrastructurii....
adaugat pe 23/04/2019 05:45
CONTINUARE
Start lucrări în programul Apă și Canalizare
Ieri, 18 aprilie 2019 - primarul Municipiului Vaslui, ing. Vasile PAVĂL, s-a deplasat la BRODOC, unde firma SC Ludwig Pfeiffer SRL a început lucrările în cadrul proiectului "Reabilitarea sistemului de alimentare cu apă, a sistemului de canalizare şi a staţiilor de epurare în aglomerările Vaslui, Bârlad, Huşi, Negreşti – judeţul Vaslui", unul din cele mai mari proiecte de dezvoltare a sistemului de apă și canal, cu finanțare din fonduri europene nerambursabile, în valoare de 161 milioane de euro, în 49 de localități, proiect ce îsi propune îmbunãtãtirea calitãtii apei potabile, protectia sãnãtãtii publice si a mediului înconjurãtor precum si cresterea numarului cetățenilor conectați la reteaua de apă refăcută, extinsă și imbunătățită.Sursa: Prof. Clitemnestra-Geanina TOFAN, Purtător de cuvânt, Primăria municipiului Vaslui
adaugat pe 19/04/2019 00:45
CONTINUARE
 postari mai vechi >>
 Categorii de stiri
Administratie
Politica
Economie
Locuri de munca
Justitie
Cultura
Sanatate
Educatie
Divertisment
Sport
Evenimente
Social
Meleaguri vasluiene
National
International
 Publicitate
 Categorii de videoclip-uri
Administratie
Politica
Educatie
Cultura
Divertisment
Sport
Evenimente
Social
Meleaguri vasluiene
National
 Urmariti-ne si pe Facebook!